Over Eeterij ’t Getij

Neswaarden-SpeeltuinEeterij ’t Getij is een super gezellig voor iedereen toegankelijk restaurant, in de sfeer van strand en terras. Bar restaurant Eeterij ’t Getij is gelegen op het recreatiepark Esmeer.

Onderdeel van het park is recreatiegebied de Neswaarden. Een schitterend stuk natuur met strand, ligweide, sportveldjes en een grote speeltuin. Het is werkelijk de mooiste speeltuin van de Bommelerwaard. Het gebied is vrij toegankelijk voor iedereen en er is speciaal rekening gehouden met minder validen.

Bij Eeterij ’t Getij kunt u terecht voor een drankje of een borrel met tapas, maar ook een lekker portie saté met friet. Het is er aangenaam voor jong en oud.

Kijk hier om te zien waar je ons restaurant kunt vinden.

Heb je trek in koffie met gebak?

appelgebak-eeterijtgetijWij zijn er trots op dat we de heerlijke appeltaart mogen serveren van De Harmonika uit Zaltbommel. Heb je zin een een heerlijke kop koffie of thee met appelgebak? Kom dan naar ons restaurant.

Wat maakt het appelgebak van de Harmonika nu zo speciaal?

Bij de bakkerij van het dagcentrum de Harmonika bakken mensen met een verstandelijke beperking de heerlijkste appeltaart van Zaltbommel. Daar zit naar ons idee net dat beetje extra in. We serveren het graag; het is heerlijk gebak van mensen die dagelijks met toewijding aan het werk gaan.

Meer weten over het heerlijke appelgebak van Harmonika? Klik dan hier. Of kom gewoon gezellig langs om te proeven!

tapas maaltijdTapas, lekkere hapjes, relaxed genieten.

Tapas eten in de Bommelerwaard? Zeker! Tapas eten is heerlijk. Het is eten op zijn Spaans, gezellig met familie, vrienden of collega’s. Het past echt bij de sfeer van ons restaurant.

Je kiest een aantal gerechtjes uit, precies waar je zin in hebt en eet met een lekker drankje. Het is gezellig, makkelijk en  informeel met die verschillende bakjes met lekkere gerechten. Een combinatie van warme en koude specialiteiten. Hebben jullie dan toch nog trek in meer? Dan bestel je gewoon een paar gerechtjes bij. Lekker variëren en proberen.