Feestlocatie in Aalst

Locatie voor je feest?

feestlocatieEeterij ’t Getij is een prima locatie voor het organiseren van je feest. Het is een feestlocatie voor een familiefeest, verjaardag, kinderfeest. Wil je nu eens wat speciaals? Vraag naar de mogelijkheden, we verzorgen het graag.

In de omgeving van ons restaurant zijn meerdere mogelijkheden voor het organiseren van buitenactiviteiten. Dus ook als je zoekt naar een feestlocatie of locatie voor dagactiviteiten, dan ben je bij ons op het goede adres. Wij regelen een heerlijke lunch, high tea, maaltijd aan het eind van de dag of iets lekkers voor de kinderen.

Locatie voor je kinderfeest.

Eeterij ’t Getij is een prima locatie voor een kinderfeest. We hebben een prachtig zwemstrand met de mooiste speeltuin (van 0-12 jaar) van de regio Zaltbommel. De kinderen vermaken zich wel en wij zullen zorgen voor de hapjes en drankjes voor iedereen.¬†Bespreek je wensen en we organiseren graag een tof kinderfeest.

 

Feestlocatie, ook prima voor een dagje uit.

Bijvoorbeeld¬†voor clubs en verenigingen is Eeterij ’t Getij een prima locatie om te verzamelen voor het eten. We verzorgen graag een heerlijke lunch of het avondeten. Er zijn goede mogelijkheden voor een meeting autoclubs en merkenclubs om in de omgeving een mooie route of tourtocht te rijden.

Het is ook een prachtige omgeving om te wandelen, de Bommelerwaard kenmerkt zich door water en rivieren. Prachtige landschappen, kastelen, boomgaarden en fruitbomen en kastelen. Zaltbommel en slot Loevestein zijn uitstekend bereikbaar door de centrale ligging vanaf binnen ongeveer 15 minuten van de A2 en de A27.

Trouwen bij Eeterij ’t Getij, ook dat kan.

IMG_7012

Een volledig verzorgde tapasmaaltijd behoort ook tot de mogelijkheden.

IMG_7589

Het Kroatisch damessoftbalteam was zelfs tijdens het WK een aantal dagen onze gast. Sportclubs kunnen dus ook bij ons komen eten.

IMG_6554